Orari: 09:00-21:00
Home
  • DYQANE
  • GASTRONOMI
    • Bare
    • Restorante
    • Fast food
sq
  • en
Slide 1 of 1

DITËLINDJA E TEG


06/12/2022
  • Events

Ju presim të ndezim së bashku me aktoren e dashur italiane Maria Grazia Cucinotta dritat e festës në TEG.

Eja dhe ti! Mos mungo!

TEG, be happy!