Opening Hours: 10:00-22:00
Home
  • SHOPS
  • GASTRONOMY
    • Bars
    • Restaurants
    • Fast Food
en
  • sq
Slide 1 of 1

Ndezja e dritave


06/12/2022
  • Events

Ju presim të ndezim së bashku me aktoren e dashur italiane Maria Grazia Cucinotta dritat e festës në TEG.

Eja dhe ti! Mos mungo!

TEG, be happy!