Opening Hours: 09:00-21:00
9° C
Home
 • SHOPS
 • GASTRONOMY
  • Bars
  • Restaurants
  • Fast Food
en
 • sq
Slide 1 of 1

Events


Slide 1 of 2

Ditëlindja e TEG

Nov 11th, 2022 - Feb 28th, 2023

Nga data 11-13 nëntor, eja dhe përfito nga uljet! E jo vetëm kaq, pasi do të ketë dhe shumë surpriza, dhurata e lojëra për të gjithë familjen! 11 vite lumturi, vetëm në TEG!
Learn More

All Events

Saturday, 26th November 2022 - Sunday, 26th November 2023

 • Event

  Paint with the painter

  31/05/2022
  Learn More
 • Event

  Valentine’s Day

  11/02/22 - 14/02/22
 • Event

  Ditëlindja e TEG

  -
 • Event

  Arty Party në TEG

  -