Orari: 10:00-22:00
Home
  • DYQANE
  • GASTRONOMI
    • Bare
    • Restorante
    • Fast food
sq
  • en
Slide 1 of 1

Vendndodhja


Vendndodhja

Tirana East Gate
Rruga Nacionale, Autostrada Tiranë - Elbasan
Tiranë, Albania 1045

Merrni udhëzime mbi vendndodhjen

Vendosi adresën tuaj dhe klikoni: ‘Merr Udhëzime’