Orari: 09:00-22:00
Home
  • DYQANE
  • GASTRONOMI
    • Bare
    • Restorante
    • Fast food
sq
  • en
Slide 1 of 1

Ditëlindja e TEG


11/11/2022
  • Events

Nga data 11-13 nëntor, eja dhe përfito nga uljet! E jo vetëm kaq, pasi do të ketë dhe shumë surpriza, dhurata e lojëra për të gjithë familjen!

11 vite lumturi, vetëm në TEG!