Opening Hours: 10:00-21:00
Home
  • SHOPS
  • GASTRONOMY
    • Bars
    • Restaurants
    • Fast Food
en
  • sq
Slide 1 of 1

Ditëlindja e TEG


11/11/2022
  • Events

Nga data 11-13 nëntor, eja dhe përfito nga uljet! E jo vetëm kaq, pasi do të ketë dhe shumë surpriza, dhurata e lojëra për të gjithë familjen!

11 vite lumturi, vetëm në TEG!