Orari: 10:00-22:00
Home
  • DYQANE
  • GASTRONOMI
    • Bare
    • Restorante
    • Fast food
sq
  • en
Slide 1 of 1

Shën Valentini


11/02/2022 - 14/02/2022
  • Events

Në këtë Shën Valentin, gjej gjysmën e zemrës tënde në TEG.

Në datat 11-14 shkurt, merr gjysmën tënde të zemrës, gjej gjysmën që mungon në dyqanet e TEG dhe

përfito nga uljet ekskluzive!

Eksperienca juaj në Teg gjithashtu do të zbukurohet nga këmbëgjatët, roller girl dhe living statues.

Hajdeni dhe gjeni gjysmën tuaj në TEG!

TEG, be happy!