Orari: 09:00-22:00
Home
  • DYQANE
  • GASTRONOMI
    • Bare
    • Restorante
    • Fast food
sq
  • en
Slide 1 of 1

Pikturo me piktorin


31/05/2022
  • Events

Xhaxhi piktori rikthehet në TEG!

Pasi u argëtuam duke pikturuar vezët gjigande të Pashkëve, xhaxhi piktori do të vijë çdo fundjavë për të pikturuar me të gjithë fëmijët në TEG.

Prindër, sillini fëmijët tuaj pranë Hyrjes së Gjelbërt dhe jepini atyre mundësinë për t’u argëtuar, mësuar dhe për të krijuar shoqëri të re në ambjentet e qëndrës.

Shpalosni imagjinatën tuaj në TEG!

TEG, be happy!