Orari: 10:00-21:00
Home
  • DYQANE
  • GASTRONOMI
    • Bare
    • Restorante
    • Fast food
sq
  • en
Slide 1 of 1

NEPTUN

Orari

E Hënë - E Dielë 09:00-22:00

Neptun vepron në treg si pjesë e BALFIN GROUP një prej grupeve më të më të mëdha e më të suksesshme të biznesit shqiptar, aktiviteti kryesor i të cilit është shitja me pakicë dhe zhvillimi i pronës. Progresi I vazhdueshëm është shumë I rëndesishëm për Neptun, dhe gjithë aktiviteti I tij është në shërbim të suksesit. Neptun I kushton një rëndësi të vecantë shërbimit ndaj klientit, zhvillimit professional të stafit nëpërmjet trajnimeve të dedikuara dhe ofron risitë më të fundit të teknologjisë nga markat më të njohura në botë për klientin e tij.

Qëndroni gjithmonë të informuar!
Regjistrohuni sot dhe merrni oferta ekskluzive, kupona dhe surpriza pafund!

Regjistrohu