Orari: 09:00-22:00
Home
  • DYQANE
  • GASTRONOMI
    • Bare
    • Restorante
    • Fast food
sq
  • en
Slide 1 of 1

MASSIMO DUTTI

Orari

E Hënë – E Premte 10:00 – 22:00

E Shtunë – E Dielë  09:00 – 22:00

Massimo Dutti u bë pjesë e Grupit në vitin 1991 dhe paraqet në mënyrë të qartë stilin elegant dhe universal, i cili lidhet me burra dhe gra të pavarura e kozmopolitanë të ditëve të sotme. Koleksionet e tij, zënë një spektër duke filluar që nga pamjet (looks) më të sofistikuara e deri në stilet më të shkujdesura (casual). Massimo Dutti siguron gjithmonë përdorimin e stofrave (pëlhurave) me cilësi të lartë, të cilat janë gjithashtu praktike e të rehatshme. Massimo Dutti është i pranishëm në 68 tregje me një rrjet prej më shumë se 700 dyqanesh, të cilët gjenden vetëm në pozicionet më të mira tregtare dhe janë të projektuara duke menduar lehtësinë dhe komoditetin e klientëve.

Qëndroni gjithmonë të informuar!
Regjistrohuni sot dhe merrni oferta ekskluzive, kupona dhe surpriza pafund!

Regjistrohu