Orari: 09:00-22:00
Home
  • DYQANE
  • GASTRONOMI
    • Bare
    • Restorante
    • Fast food
sq
  • en
Slide 1 of 1

CORTEFIEL

Orari

E Hënë – E Premte 10:00 – 22:00

E Shtunë – E Dielë  09:00 – 22:00

Cortefiel është markë e krijuar nga ‘’Grupo Cortefiel’’. Që nga fillimet e saj, në vitin 1945, ajo ka kërkuar stilin bazuar në elegancën, cilësinë, rehatinë dhe funksionalitetin. Me këtë stil, firma spanjolle ka vazhduar rrugëtimin e saj; duke u bërë një pikë referimi dhe vendosur si një nga firmat kryesore në skenën aktuale të modës evropiane, brenda segmentit të zinxhirëve të specializuar. Marka Cortefiel ka për qëllim, para së gjithash, një audiencë burrash dhe grash midis 35 dhe 45 vjeç, të rinj, me një mendje të hapur dhe të gatshëm për të adoptuar trende të reja. Me koleksionet e saj, Cortefiel ofron veshjet më goditëse për njerëzit që e shohin botën sipas vlerave të tyre, duke përdorur materiale dhe linja të reja.

Qëndroni gjithmonë të informuar!
Regjistrohuni sot dhe merrni oferta ekskluzive, kupona dhe surpriza pafund!

Regjistrohu