Orari: 09:00-22:00
Home
  • DYQANE
  • GASTRONOMI
    • Bare
    • Restorante
    • Fast food
sq
  • en
Slide 1 of 1

Shën Valentini


10.02-14.02

Nga ide për dhuratën perfekte, kënd fotosh dedikuar dashurisë dhe një performancë arti që bën bashkë instrumentistë dhe balerinë, TEG të ofron gjithçka që duhet për ta bërë këtë festë të paharrueshme!

 

Na vizito, nga data 10 deri në 14 shkurt!

 

Ju mirëpresim!