Orari: 10:00-21:00
Home
  • DYQANE
  • GASTRONOMI
    • Bare
    • Restorante
    • Fast food
sq
  • en
Slide 1 of 1

ARTY PARTY NË TEG


17/09/2022 - 18/09/2022

Edhe këtë fundjavë, presim të gjithë fëmijët në TEG për ARTY PARTY!

Mësoni të pikturoni dhe të përdorni natyrën rreth jush për të krijuar vepra të bukura

arti! TEG, be happy!