Opening Hours: 10:00-22:00
Home
  • SHOPS
  • GASTRONOMY
    • Bars
    • Restaurants
    • Fast Food
en
  • sq
Slide 1 of 1

H&M ♥ ALBANIA DYQANI I PARË H&M NË TIRANË HAPET NË 17 MARS


Tirana -

H&M hap dyqanin e saj të parë në Shqipëri, në qendrën tregtare Tirana East Gate, më 17 mars në orën 10:30.

 

Duke festuar hapjen madhështore, klientët do të kenë mundësinë të zbulojnë oferta speciale dhe të përfitojnë deri në -50% ulje në veshjet e përzgjedhura, gjatë periudhës 17 deri më 19 mars. Në ditën e hapjes, klienti i parë në radhë do të marrë dhuratë një kartë H&M me vlerë 30.000 lekë, i dyti 18.000 lekë dhe i treti 12.000 lekë. Gjithashtu, 500 klientët e parë do të marrin nga një kartë me vlerë 1200 lekë dhuratë!

 

“Shtimi i Shqipërisë në rrjetin e rajonit është fare pranë dhe ne jemi shumë të emocionuar për inaugurimin e dyqanit tonë në Tirana East Gate! Synimi ynë është të jemi aty ku janë klientët tanë, duke u ofruar atyre një përvojë unike blerjeje, si përmes stilit dhe koleksioneve tona ashtu edhe përmes shërbimit të ekipit tonë të jashtëzakonshëm. Dyqani i ri do të prezantojë tendencat më të fundit, klasikët e pakohë duke frymëzuar të gjithë, që të mund të eksplorojnë stilin dhe të bëjnë zgjedhje më të qëndrueshme.” thotë Thomas Estrany, Menaxher Rajonal Shitjesh për H&M.

 

Hapja e shumëpritur zbulon një dyqan mbi 2000 m2, i projektuar për të ofruar një eksperiencë moderne dhe mikpritëse për klientët, përmes një game të gjerë veshjesh për gra, burra, adoleshentë dhe fëmijë, si dhe aksesorë. Orari i punës gjatë ditëve të javës do të jetë nga ora 10:00 deri në orën 21:00 dhe në fundjavë nga ora 9:00 deri në orën 21:00.

 

Për më shumë informacion na ndiqni në rrjetet tona sociale dhe në teg.al.

Sign up for exclusive offers!
Sign up today to receive exclusive access to our offers, coupons and some great surprises!

Sign up