Orari: 09:00-22:00
Home
  • DYQANE
  • GASTRONOMI
    • Bare
    • Restorante
    • Fast food
sq
  • en
Slide 1 of 1

Springfield

Orari

E Hënë – E Premte 10:00 – 22:00

E Shtunë – E Dielë  09:00 – 22:00

Springfield lindi në vitin 1988 me qëllim veshjen e burrave të rinj, urbanë dhe kozmopolit dhe që nga viti 2006 iu drejtua edhe vajzave. Ajo që filloi si një ëndërr përfundoi duke u realizuar. Sot, Springfield punon me një ekip prej më shumë se 2,000 njerëzish që kujdesen për projektimin, prodhimin dhe shitjen e rrobave deri në detajet e fundit, gjë që i ka drejtuar në një pozitë udhëheqëse në sektorin e tekstilit. Springfield, është i apasionuar me cilësinë e veshjeve të saj. Ata ndjekin të gjithë procesin e përpunimit shumë afër, nga dizajni deri tek përpunimi i saj, sepse misioni është të vishen njerëzit me veshje të realizuara mirë, natyrale, të lehta për t'u kujdesur, të kombinueshme dhe të adaptueshme në stile të ndryshme. Përshtatet mënyrën tuaj të jetesës. Respekton personalitetin tuaj.

Qëndroni gjithmonë të informuar!
Regjistrohuni sot dhe merrni oferta ekskluzive, kupona dhe surpriza pafund!

Regjistrohu