Orari: 09:00-22:00
Home
  • DYQANE
  • GASTRONOMI
    • Bare
    • Restorante
    • Fast food
sq
  • en
Slide 1 of 1

ITAL OPTIK

Orari

E Hënë – E Premte 10:00 – 22:00

E Shtunë – E Dielë  09:00 – 22:00

Italoptik është themeluar më 1994. Ne jemi optika e parë në Shqipëri, me një eksperiencë 22-vjecare në tregun shqiptar. Ne gjendemi në Qendren Tregtare TEG, kati I, Hyrja Vjolë. Produkte cilesore italiane, oferta të shumta për të gjitha llojet e lenteve dhe skeleteve, çmime konkuruese për syze optike dhe dielli të markave më të njohura, lente kontakti me numër dhe me ngjyrë, montim me aparatura të teknologjisë më të fundit, vizita okulistike nga mjekë specialistë na bejnë ne, lider në tregun shqiptar.

Qëndroni gjithmonë të informuar!
Regjistrohuni sot dhe merrni oferta ekskluzive, kupona dhe surpriza pafund!

Regjistrohu