image description

Shërbimet

Transport

Transporti Qendër – TEG dhe anasjelltas. Nisja bëhet çdo 20 minuta, nga ora 09:00 deri më 21:00.

Parking

Qendra Tregtare "TEG", ka 1500 vende parkimi, të cilat janë falas në dispozicion të blerësve. Nga këto 435 ndodhen në ambjentet e jashtme të qendrës dhe 1065 vende janë të mbuluara ndër te cilat 20 janë për invalid.

Vende Pushimi

Ju duhet një pushim ndërkohë që bëni shopping? Shfrytëzoni hapësirat e ideuara për një pushim relaksues

Ashensor

Ashensoret e nevojshëm për të lidhur parkingun nëntokë me hapësirën e qendrës do te jene 2. Gjithashtu ne dispozicion do te jenë shkallët elektrike për levizje nga kati i parë në katin e dytë dhe tapeti elektrik I cili do te mundësoje lidhjen me hipermarketin Carrefour.

Hipermarket

"Carrefour" hyn në Shqipëri me hipermarketin e parë të ndodhur në TEG - Tirana. Dyqani është vendosur në një hapësirë tregtare prej 7200 m2 dhe është organizuar në koherencë me konceptin e hipermarketeve Carrefour "çdo gjë nën një çati" . Hipermarketi "Carrefour" do t'u ofrojë klienteve " kënaqësinë e të blerit më lirë" duke synuar të bëhet shitësi me pakicë i preferuar i shqiptarëve.

Shërbim Bankar

Intesa San Paolo Bank ju ofron shërbime bankare, si: hapje llogarie rrjedhëse, llogarie kursimi, të gjitha llojet e depozitave, të gjitha llojet e veprimeve në arkë, transferta parash, pagesa faturash, etj.

Këmbim Valutor

Për këmbim valutor mund të drejtoheni pranë Yldon Exhange.

Shërbim Sigurimi

Në qëndër ka një departament të specializuar sigurimi ku mund të drejtoheni për çdo problem.

Bar & Restorant

Ne qendrën tregtare TEG ju mund të zgjidhni një ndër 13 ambjentet e ndryshme për të shijuar një moment relaksi: Restoranti i madh me Vetshërbim si dhe Bar – kafet moderne të qendrës.
Bar Restorant: TEG përfshin 13 ambiente të ndryshme për bar-kafe-restorant.