image description

Neptun

Neptun, rrjeti më i madh I elektroshtepiakeve, vjen në qendrën tregtare TEG, me një sipërfaqe prej 3.500m2 si dhe me një larmi produktesh elektroshtepiake. Neptun në TEG sjell për konsumatorët dyqanin më të madh në Shqipëri të produkteve elektroshtepiake, me zgjedhjen e përshtatshme për çdo klient dhe me çmimet më të mira në treg.

Neptun është distributor zyrtar i markave botërore: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Bosch, Beko etj.