Open window
Close window
image description

TEG

Tirana East Gate

TEG është qendra tregtare më e madhe në Shqipëri, me një sipërfaqe ndërtimi prej 90, 000m2, projekt i përbashkët i Balfin Group, Fondit Shqiptaro Amerikan të Sipërmarrjes dhe Financial Investment Servis shpk.

Qendra tregtare më e re në Shqipëri, e hapur në vitin 2011, ofron mbi 150 dyqane dhe hapësira shërbimesh, si dhe një gamë të gjerë të mundësive për argëtim. E ndodhur 4 km nga qendra e Tiranës, TEG është kthyer në një destinacion të rëndësishëm të blerjeve të qytetarëve të Tiranës. Me ndërtimin e unazës së re që lidh zonën me qendrën e Tiranës, ajo do të bëjë kohën e udhëtimit për më pak se 10 minuta nga qendra e qytetit, ndërkohë që ndërtimi i tunelit Tiranë-Elbasan e bën qendrën shumë të aksesueshme edhe nga banorët e Elbasanit. Në këtë mënyrë TEG kthehet në një qendër tregtare që i shërben të dyja qyteteve.

Me konceptin novator, TEG mundëson një eksperiencë të re për blerje dhe argëtim për të gjithë. Pikat e forta të qendrës janë shumëllojshmëria e markave dhe produkteve, hapësira e gjerë për shitje, prezantimi i markave ekskluzive, hapësirat për argëtim, restorant-kafetë e adhurueshme dhe komoditeti maksimal për klientët.


TEG regjistron një numër të madh vizitorësh;

E Hënë - e Enjte – 8,000 – 10,000 vizitorë
E Premte –e Dielë 15,000 – 18,000 vizitorë